Намери отговорите на въпросите за
професионално обучение в нашия блог

Туристически мениджмънт

22.08.2016
Сподели:

С много признателност и възхищение за невероятния професионализъм на екипа от Центъра за Професионално обучение Постериори, изказваме своята благодарност за проведеното обучение в Апартхотел „Лъки Банско“.
Проведеното обучението във всеки един отдел на хотела обхвана: стандартите на обслужване, комуникацията с клиентите, както и комуникацията между самите отдели, реакция при проблемни ситуации, техническото обслужване, тънкостите при общуването с различните възрастови групи на нашите гости, както и обсъждането на примери от ежедневната ни практика.
Екипът на центъра бързо и умело премахна бариерата между обучаващ и обучаван, лекотата с която се преподаде материята, не ни накара да се почувстваме незнаещи, а напротив ценени и стимулирани да се развиваме.
Обучението ни направи по-уверени, знаещи и сигурни. Изгради в екипът ни комплекс от знания, които трябва да притежаваме, не само за да сме добри в работата си, а за да бъдем НАЙ-ДОБРИТЕ!
Резултатът от обучението е плод на много усърдие и желание да изпълним всяко едно желание на нашите гости, както и да оставим в сърцата им усещането за едно приятно изживяване, ключът към успеха е професионалната подготовка!